Tot rust komen
met VR

Individueel of in groepsverband geheel tot rust komen. Speciaal ontwikkelde virtual realitytherapieën helpen om onrust te verminderen en rust terug te brengen in het lichaam en de geest. Innerlijke rust brengt je lichaam en welzijn in balans.

Hiervoor gebruiken we verschillende VR-technieken, zoals de VR-klankschaalsessie, een VR-bezoek aan een bloesempark of een rustgevende VR-stoelyogales.

Tot rust komen met virtual reality binnen enkele stappen op uw event

Voordat EldersVR Events op uw locatie langskomt, stellen we samen het programma op. Wij nemen voldoende VR-brillen mee om de VR-ervaring zo optimaal mogelijk te kunnen beleven. De VR-brillen installeren we binnen twee minuten. Zo kunnen we direct van start met de virtual reality-ervaring op uw evenement.

1. Kiezen VR-ervaring

Samen kiezen we een VR-ervaring. Deze ervaring kan eventueel binnen een gewenst thema zijn. Is men al bekend met de gekozen VR-ervaring? Welke herinneringen wekt het gekozen thema op? Dit bespreken we goed vooraf om de VR-ervaring zo aangenaam en waardevol mogelijk te maken.

2. De VR-ervaring speelt af

We starten de gewenste VR-ervaring op de EldersVR Events applicatie. Het is mogelijk om meerdere VR-brillen aan dezelfde virtual reality-ervaring te koppelen, zodat ouderen tegelijkertijd dezelfde VR-ervaring kunnen beleven.

3. Einde VR-ervaring

ChatGPT De VR-bril wordt rustig en onder begeleiding afgezet. De ervaringen kunnen met elkaar gedeeld worden. Er worden herinneringen opgehaald en er wordt rustig nagepraat over hun belevenis. Optioneel: We visualiseren de ervaringen en herinneringen in een tekening.