Uitstapjes beleven
met VR

Heel waardevol om heerlijk op stap te gaan! Nieuwe en herkenbare uitstapjes beleven, samen herinneringen ophalen en verhalen van vroeger met elkaar delen. Eén of meerdere personen tegelijk krijgen een bril op en dan is het gewoon heerlijk en praktisch om virtueel even met z’n allen ergens anders te zijn! Geniet bijvoorbeeld van een rondvaart door de Amsterdamse grachten, een dagje Gent, van Zeeuwse stranden, bezoek een boerderij met dansende koeien of ga weer lekker even op wintersport.

Virtual reality uitstapjes binnen enkele stappen op uw event

Voordat EldersVR Events op uw locatie langskomt, stellen we samen het programma op. Wij nemen voldoende VR-brillen mee om de VR-ervaring zo optimaal mogelijk te kunnen beleven. De VR-brillen installeren we binnen twee minuten. Zo kunnen we gelijk van start met de virtual reality-ervaring op uw evenement.

1. Kiezen VR-ervaring

Samen kiezen we een VR-ervaring. Deze ervaring kan eventueel binnen een gewenst thema zijn. Is men al bekend met de gekozen VR-ervaring? Welke herinneringen wekt het gekozen thema op? Dit bespreken we goed vooraf om de VR-ervaring zo aangenaam en waardevol mogelijk te maken.

2. De VR-ervaring speelt af

We starten de gewenste VR-ervaring op de EldersVR Events applicatie. Het is mogelijk om meerdere VR-brillen aan dezelfde virtual reality-ervaring te koppelen, zodat ouderen tegelijkertijd dezelfde VR-ervaring kunnen beleven.

3. Einde VR-ervaring

ChatGPT De VR-bril wordt rustig en onder begeleiding afgezet. De ervaringen kunnen met elkaar gedeeld worden. Er worden herinneringen opgehaald en er wordt rustig nagepraat over hun belevenis. Optioneel: We visualiseren de ervaringen en herinneringen in een tekening.