Vraag een gratis
offerte aan

Virtual reality op uw evenement? Vraag een gratis offerte aan en wij nemen contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
'EldersVR heeft op de Van Neynseldag een leuke VR-booth verzorgd waarbij we de mogelijkheden van VR in de ouderenzorg hebben ontdekt. Hartstikke mooi om te zien hoe onze medewerkers actief met de beweegoefeningen meededen!'

Wonen, zorg en welbevinden voor ouderen in 's-Hertogenbosch en Vught.

Lizzy Sinnema · Beleidsadviseur Innovatie & Duurzaamheid · Van Neynsel

'EldersVR heeft een mooie sessie verzorgd tijdens onze opening! Ouderen uit Haren konden proeven aan de mogelijkheden van VR.
We willen VR ook snel toevoegen aan ons aanbod, zodat ouderen op een laagdrempelige manier van alles kunnen ervaren!'

Ontmoetingsplek voor senioren uit Haren

Lisa Zwiers · Communicatie · Clockhuys Plein

'Heel verrassend was dat toen de deelnemers de bril ophadden en de stemming totaal positief veranderde. Bij het zien van het filmpje van het koor gingen deelnemers spontaan meezingen en ook de aanwezigen die de bril niet op hadden zongen mee. Het zien van de filmpjes zette aan tot gezellige gesprekken waarin herinneringen werden gedeeld of een aanzet tot het zingen van meer bekende liedjes. Het was hierdoor een gezellig en geslaagde koffieochtend.'

Ontmoetingscentrum voor senioren uit Wassenaar

Corrie van Brugge · Vrijwilliger & gastvrouw
· SMOW

Virtual reality van EldersVR Events binnen enkele stappen op uw event

Voordat EldersVR Events op uw locatie langskomt, stellen we samen het programma op. Wij nemen voldoende VR-brillen mee om de VR-ervaring zo optimaal mogelijk te kunnen beleven. De VR-brillen installeren we binnen twee minuten. Zo kunnen we direct van start met de virtual reality-ervaring op uw evenement.

1. Kiezen VR-ervaring

Samen kiezen we een VR-ervaring. Deze ervaring kan eventueel binnen een gewenst thema zijn. Is men al bekend met de gekozen VR-ervaring? Welke herinneringen wekt het gekozen thema op? Dit bespreken we goed vooraf om de VR-ervaring zo aangenaam en waardevol mogelijk te maken.

2. De VR-ervaring speelt af

We starten de gewenste VR-ervaring op de EldersVR Events applicatie. Het is mogelijk om meerdere VR-brillen aan dezelfde virtual reality-ervaring te koppelen, zodat ouderen tegelijkertijd dezelfde VR-ervaring kunnen beleven.

3. Einde VR-ervaring

ChatGPT De VR-bril wordt rustig en onder begeleiding afgezet. De ervaringen kunnen met elkaar gedeeld worden. Er worden herinneringen opgehaald en er wordt rustig nagepraat over hun belevenis. Optioneel: We visualiseren de ervaringen en herinneringen in een tekening.